Omtale

Petromax Percolator Perkomax le14

Kaffe og te med stil


Petromax Percolator Perkomax le14

Bryg kaffe eller te over bål, brænderen eller over bare hjemme på komfuret med den her stilrene sag i rustfrit stål. Percolator Perkomax le14 rummer 2,1 liter og måler 16 x 16 x 19,5 cm og giver lidt ekstra klasse til turen. Det fungerer på den måde, at der inde i kanden er et rør og en perforeret beholder til kaffepulver eller teblade.

Det kogende vand stiger inde i røret, flyder gennem det gennemtrængelige låg og ind i pulver eller blade, hvor aromaen absorberes og blandes i det resterende vand. Jo længere tid, vandet cirkulerer i perkolatoren, jo mere intens bliver smagen. Glasknoppen i låget gør, at man kan iagttage hele processen.

Vægt: 900 gram.

Pris 699 kr

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Petromax Percolator Perkomax le14
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petromax Percolator Perkomax le14 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 5. marts 2023
Senest opdateret den 1. marts 2023
Læst af: 1286