Du er her:

Prana Men’s Miles Corduroy Shorts

Det holder bare med beklædning, der stilmæssigt kan tåle at blive brugt på gaden og på tur. Desværre er der langt mellem det vellykkede, men læs her om et par anderledes shorts, der på mange måder får den svære balance mellem stil og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

Da jeg sidste år, med overskriften ”sig goddag til dine nye yndlingsbusker”, blev provokeret til at købe et par bukser fra det relativt ukendte mærke Prana, skete der en ændring i min opfattelse af, hvordan fedt outdoor-tøj kan se ud. Det var nemlig lykkedes de amerikanske øko-hippier at lave et par af de fedeste og bedste fritids- og outdoorbukser, jeg nogensinde har ejet, og de har været flittigt brugt på ture, rejser og ikke mindst i hverdagen lige siden.

Derfor var det oplagt at kigge på, om de også kunne lave et par ordentlige shorts, og derfor har vi nu testet et af årets modeller, Corduroy, der er lavet i bæredygtig, og sikkert også meget miljøvenligt bomuldsfløjl.
Lad os med det samme slå fast, at selv om Corduroy-shortsene er i lavet i ikke-strækbar bomuld, er pasformen i særklasse. På grund af den kile, der er syet ind i skridtet, yder de langt over, hvad mine gamle G-1000 fra Fjällräven nogensinde har kunne præstere, og de gør det muligt at strække sig som man vil uden at blive hæmmet i sine bevægelser.

Længden er skåret til, så shortsene slutter lige over knæene, hvilket er praktisk, og nok vil passe de fleste mennesker godt, og som vi var inde på i starten, kan folkene bag Prana noget med at lave outdoor-kluns i en anderledes og lidt streety stil. Når man spankulerer rundt på gaden i sine Corduroy-shorts, føler man sig ikke som en friluftsnørd, der lige er kommet hjem fra to uger på Hardangervidda, men en, der hører til på gaden, eller hos de seje drenge på stranden.

Skal man tage de kedelige og fornuftige briller på, er det faktisk rigtigt irriterende, at Prana ikke har sørget for, at man kan sikre sine værdier lidt bedre i lommerne, der ikke kan lukkes af. Når man er på rejse, er og bliver det nu en gang rart, at penge og andre gode sager ikke ryger ud, når man for eksempel sidder ned. Dumt er det også, at den lille indbyggede sikkerhedslomme ikke engang har plads til et kreditkort

Opdag Verden // Troels Matz, Lørdag, 28 august 2010, hits: 3597
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind