Omtale

Restube Lifeguard - Outdoor Award


Restube Lifeguard - Outdoor Award

Juryens udtalelse: På grund af det højteknologiske airbagsystem er det muligt kun at iføre sig en lille Taske i bæltet, men samtidig være sikker til alverdens vandsportsgrene.

Det enkle system og praktiske virke har imponeret dommerne.

Opdag Verdens vurdering: Meget materialestærkt produkt og en superfed idé. Spørgsmålet er bare, om man ikke bare vil have en svømmevest på i stedet?

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Restube Lifeguard - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Restube Lifeguard - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 18. september 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 3725