Omtale

Robens Hiker Glowing Red


Robens Hiker Glowing Red

Otte centimeter over jorden og en verden til forskel.

Er du en af dem, der bare ikke sidder godt på jorden, har brug for støtte til ryggen, eller hader at blive våd på bagen, så sæt dig til rette i den her kompakte foldestol fra Robens.

Den virkelig lave siddehøjde betyder, at du kan sidde på stolen i teltet eller under den lavthængende Tarp, og stolen er klar på nul komme fem, da dens aluminiumsstænger sidder sammen ligesom teltstænger, så du bare skal ryste lidt, og så klikker de sig selv på plads.

Der er små støtteben bagude, og på tværstangen sidder der et par halvcirkelformede beslag, der gør det muligt at vippe lidt og lege gyngestol. Og som du sidder der og nyder lejrlivet, betyder det måske ikke så meget, at foldestolen vejer 999 gram i rygsækken.

Bæreevnen er 120 kilo, og stolen fylder 43,5 x 9,5 x 9,5 cm pakket sammen i den medfølgende pakpose.

529 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Robens Hiker Glowing Red
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Robens Hiker Glowing Red ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 30. december 2018
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 4820