Omtale

Sandberg Solar Charger 13W 2xUSB

Omdan solstråler til strøm


Sandberg Solar Charger 13W 2xUSB

Det er ikke altid, der er adgang til en stikkontakt på tur, men hvad betyder det, hvis du pakker et solpanel i rygsækken? Solpanelet her giver dig ægte grøn energi i form af strøm til telefonen, din tablet eller powerbanken, når du er på tur. Det har to USB-porte, der kan bruges samtidig eller enkeltvis. Effekten er størst, hvis du kun bruger den ene port (2,1A), mens den er lidt mindre (1A på hver), hvis du bruger begge porte samtidig. 

Panelet måler 29,4 x 14,5 x 1,2 centimeter, vejer 344 gram og er vandafvisende. Du fastgør det til rygsækken ved hjælp af de medfølgende karabinhager, så du kan udnytte solenergien, mens du går. Panelet skal ligge så vinkelret på solens stråler som muligt, for at man opnår den maksimale effekt. Det kan foldes sammen, når det ikke skal bruges, og så er der 5 års garanti.

Pris 599 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sandberg Solar Charger 13W 2xUSB
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sandberg Solar Charger 13W 2xUSB ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. december 2022
Senest opdateret den 22. december 2022
Log ind