Omtale

Sea to summit Alpha 2 Pot Grydesæt


Sea to summit Alpha 2 Pot Grydesæt

Har du en brænder, men mangler du gryder, så har Sea to Summit en god løsning.

Alpha 2 Pot Grydesæt med to gryder, to låg, to tallerkener, to kopper med låg og et viskestykke; alt sammen samlet i et kompakt og let design på 765 gram. Gryderne er henholdsvis 1,2 og 2,7 liter og er begge i hård, anodiseret aluminium.

Gryderne har et sammenfoldeligt håndtag, som på genial vis kan låses, så man ikke føler sig usikker, når man sidder med 2,5 liter kogende vand i hånden.

Systemet hedder Pivot-Lock™ og efter at have gryderne med på flere ture tør vi godt sige, at det virkelig fungerer.

Håndtaget er belagt med silikone, som giver et godt greb, og som sørger for, at det ikke leder varme. Til hver gryde følger et låg, i samme materiale som gryderne, med et lille silikonegreb, som udover at virke som håndtag også gør det muligt at fastsætte låget på siden af grydekanten.

I låget er der indbygget si, så du nemt kan hælde vand fra kartoflerne eller lignende.

Udover gryder og låg medfølger der også kopper og tallerkener i en hård BPA-fri polypropylen. De ekstra dele samt et lille medfølgende viskestykke sikrer, at gryderne ikke ridses indeni, plus man har alt sit spisegrej samlet.

Køber man en pande ved siden af, passer den i diameter under den store gryde, så alt grejet kan samles i et kompakt design, så det ikke fylder unødvendigt meget i rygsækken.

629 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Alpha 2 Pot Grydesæt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Alpha 2 Pot Grydesæt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 30. august 2018
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 4345