Omtale

Sea to Summit Tpu Guide Map Case Medium

Total beskyttelse til kortet


Sea to Summit Tpu Guide Map Case Medium

Et vådt, slasket kort er ikke meget værd på tur, men det er du heller ikke i fare for at ende med, hvis du putter det i Sea to Summit TPU Guide Map Case. Her er tale om en lækker, vandtæt kortlomme, der kan være nærmest uundværlig på alt fra vandreturen over kanoturen til vinterfjeldsturen.

Kortlommen er fremstillet i et blødt, slidstærkt og vandtæt TPU-materiale, som både tåler frost, varme og UV-stråling. Du behøver altså hverken være bekymret for, at det revner eller bliver misfarvet.

Den svejsede konstruktion med en kraftig ziplock-lukning holder kortet tørt, mens et fæstepunkt i hvert hjørne og en snor giver mulighed for at have det hængende om halsen, spænde det på tasken eller gøre noget helt tredje. Kortlommen måler 282 x 332 millimeter og vejer 78 Gram.

Pris 269 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Tpu Guide Map Case Medium
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Tpu Guide Map Case Medium ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 13. august 2023
Senest opdateret den 8. august 2023
Læst af: 404