Omtale

Sea to Summit Ultra-Sil Dry Day Pack 22L

rygsæk på 110 gram


Sea to Summit Ultra-Sil Dry Day Pack 22L

Kan man finde en rygsæk med plads til 22 liter, der blot vejer 110 gram? Ja, det kan man, og den er lige her. Ultra-Sil Dry Day Pack er nemlig en ultralet og vandtæt 22-liters rygsæk, der fylder minimalt i den medfølgende nylonpakpose.

Den lette sag er altså perfekt til at have med på tur som en ekstra rygsæk, der f.eks. bliver hevet frem til dagen i byen eller små afstikkere fra lejren, når man er på vandretur.

Rygsækken har rullelukning, elastisk snøre på fronten og dobbelte, forseglede syninger. Rygsækken er lavet i 30D Ultra-Sil™ CORDURA® ripstop-nylon med silikone på ydersiden og PU-coating på indersiden.

Den er Bluesign-godkendt, har en PFC-fri imprægnering og et vandsøjletryk på 2.000 mm. Når den er pakket sammen, måler den 12,7 x 6,5 x 3,8 cm.

Pris 459 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Ultra-Sil Dry Day Pack 22L
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Ultra-Sil Dry Day Pack 22L ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. december 2023
Senest opdateret den 8. december 2023
Læst af: 342