Omtale

Stanley Perfect-Brew Pour Over


Stanley Perfect-Brew Pour Over

Skal der en kop god kaffe til at sætte trumf på turoplevelsen, så tag et kig på den her tragt i solid Stanley-kvalitet med et aftageligt filter i rustfrit stål.

Filteret passer til de fleste flasker og mugs fra Stanley, så det er lige til at brygge en fortrinlig kop kaffe ved bålet.

Du sætter blot filteret over koppen, fylder det med kaffe, hælder kogende vand i, venter et par minutter, og kaffen er klar.

Du kan brygge 600 ml ad gangen, så det skulle klare ærterne, selvom man er særdeles kaffetrængende – og der er såmænd også nok til to, hvis det skal være.

Med Perfect-brew Pour Over behøver du desuden ikke bekymre dig om at pakke engangskaffefiltre. I stedet fjerner du nemt stålfilteret, gør det rent, og du er klar til den næste kop kaffe længere nede ad stien.

220 kr. / www.stanley1913.com 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Stanley Perfect-Brew Pour Over
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Stanley Perfect-Brew Pour Over ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 28. oktober 2020
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4234