Omtale

Tatonka Skill - Outdoor Award


Tatonka Skill - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Dommerne var meget spændte på denne lette, ventilerende rygsæk fra Tatonka. Med en komfortabel pasform og sit stabile kontaktområde omkring det nytænkende ventilerende system er den en pris værdig.

Opdag Verdens vurdering: Rygsystemet er gennemført genialt og får andre ventilerende systemer til at blegne. Det er muligt selv at ændre vinklen og dermed også hvordan vægten fordeles. En enkel åbning af rygsækken gør det nemt at få åbnet op samt at få grejet ud. Materialerne virker solide, og detaljerne er gennemført. Pasformen er i top.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Tatonka Skill - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tatonka Skill - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 6. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4899