Omtale

Tentree Oberon Hoodie


Tentree Oberon Hoodie


Her kan man tale om at købe et produkt med god samvittighed. Canadiske Tentree, som står bag den her hoodie, har nemlig en simpel, om end ekstrem ambitiøs, mission: At plante 1 milliard træer inden 2030.

Tentree håber at nå målet ved at plante 10 træer, for hvert produkt de sælger, og det inkluderer også Oberon Hoodie her, som er lavet i økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Økologisk bomuld bliver produceret uden brug af pesticider og insekticider, som man ser et højt forbrug af, når det kommer til konventionelt dyrket bomuld. Når det kommer til selve hættetrøjen, så er der snøre i hætten, kængurulommer og ribkanter i ærmer samt underkant.

699 kr. / www.tentree.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Tentree Oberon Hoodie
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tentree Oberon Hoodie ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. november 2019
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 6259