Omtale

TLT Shelter Inner


TLT Shelter Inner

Det er med god grund blevet meget populært at drage på tur med overnatning i et af Danmarks mange sheltre.

Shelterne er hyggelige, men det er dog ikke altid, at de yder helt nok beskyttelse mod vind, regn, kryb, myg og måske endda andre folk på shelterpladsen, hvis man gerne vil have lidt ekstra privatliv.

Teltet her er udviklet særligt til at blive slået op i et af de klassiske, skrånende træ-shelters, og det har faconen til dem.

Konstruktionen er selvbærende, så du hverken har brug for barduner eller pløkker, og de to krydsende aluminiumsstænger sikrer simpel og hurtig opsætning.

Oversejlet er konstrueret i vindtæt og åndbart ripstop-polyester, og den dobbelte dør byder på såvel et vindtæt panel som et ventilerende insekttæt mesh-panel, så teltet kan bruges i både varmt og koldt vejr.

Frontåbningen sikrer et godt udsyn inde fra teltet. I toppen af teltet er der en krog til at montere en lampe eller lanterne, og i siderne er der lommer til at organisere sine mindre sager.

Bunden er vandtæt, så ønsker du at bruge teltet selvstændigt under en Tarp, på en overdækket terrasse eller lignende, kan du trygt gøre det. Pløkkerne følger med. TLT Shelter Inner vejer 1.600 gram.

799 kr. / www.eventyrsport.dk

LÆS OGSÅ

Masser af inspiration til turen i Danmark

Guider til at vælge det rette udstyr

Guide til shelterture

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Shelter Inner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Shelter Inner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 16. juni 2020
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 6758