Omtale

Ulvang Rav Kiby Ws


Ulvang Rav Kiby Ws

Norske Ulvang har før imponeret os med deres uhyre lækre uldsweatre, der fungerer til hverdag og på tur, og nu har de strikket den her bløde damesweater i et feminint snit.

Rav Kiby Ws er en smule lettere end deres efterhånden klassiske Rav Sweater (der tidligere har scoret topkarakteren 10/10 i vores test) og er lavet i 100% uld med en god elasticitet.

Der er huller til tommeltotterne for neden på ærmerne. Du kan justere temperaturen inde bag ulden med lynlåsen på den høje hals. Den er forsynet med en beskytter, så du undgår at lyne dig i hagen, eller at den generer mod huden.

Og så har sweateren selvfølgelig alle uldens fortrinlige naturlige egenskaber: den er temperaturregulerende, varmer selvom den er våd, og den er antibakteriel, så den ikke kommer til at lugte så nemt og kan bruges i mange dage uden vask.

899 kr. 

Køb Ulvang Rav Kiby i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ulvang Rav Kiby Ws
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ulvang Rav Kiby Ws ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 25. december 2020
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4156
Log ind