Vandrestave


Opdag Verden har testet nogle af de bedste vandrestave på markedet

Bliv klogere på hvilken Vandrestave, du skal vælge. Opdag Verden tester udstyr, så du kan købe det bedste udstyr der findes på det danske markedet.

Der er allemulige gode grunde til at bruge Vandrestave på vandreturen. Vandrestave aflaster led, de hjælper en til at holde balancen på såvel stejle stier, som når man f.eks. skal krydse en elv, flod eller vandløb, og de hjælper én til at holde overkroppen igang ude på stierne. Vandrestave kommer i forskellige typer materialer, med forskellige former for låsemekanisker, spidser, trenser, håndtag, affjedring og remme. Allesammen har de deres fordele (og ofte også ulemper), og det er altså ikke alle Vandrestave, der passer til alle typer af vandreture. 

Når det kommer til Vandrestave, er det også værd at kigge efter, hvor meget de vejer. For selvom der måske kun er 100 grams forskel på den ene og den anden vandrestav, så skal man huske på, at hver vandrestav skal løftes flere tusinde gange dagligt. Det er også værd at kigge efter, hvor meget Vandrestave fylder, når de er foldet sammen, og om du f.eks. kan have vandrestaven med i håndbagagen på flyveren, når du skal på vandretur ude i verden. 

Black Diamond Persuit Trekking Poles

Black Diamond Persuit Trekking Poles

Justerbar støtte til terrænet
Komperdell Carbon Expedition FPX.4 Vario Compact
Robens Rydal C66
Black Diamond Trail
Black Diamond Trail Trekking Poles
Leki Micro Vario Carbon Antishock - Outdoor Award