Omtale

Vaude Aqua Back


Vaude Aqua Back

Selv hvis regnen vælter ned, behøver du ikke bekymre dig om dit grej med Aqua Back. De to cykeltasker er designet til bagbagagebæreren og er 100 % vandtætte. De er forsynet med rullelukning og syet i slidstærkt, PVC-frit tarpaulin-materiale. Du fastgør taskerne ved hjælp af det brugervenlige QMR 2.0-system, der gør justering, påsætning og aftagning let.

Når du løfter i bærehåndtaget, åbnes de kraftige plastickroge på indersiden, og tasken glider lige ned over – eller løsnes fra – bagagebæreren. Krogene kan tilpasses forskellige tykkelser af rør på bagagebæreren, så tasken hverken hænger eller hopper. Taskens bagplade er stiv, så den ikke hænger og slasker ind i hjulet, hvis den ikke er fyldt, og pladen er desuden forsynet med en justerbar krog, der holder tasken på plads langs cyklen. Den har især stor effekt, når du kører over bump eller på dårlige veje. Aqua Back har et stort hovedrum og en indvendig lomme til småting. De er reflekterende detaljer uden på gør, at du bliver set bedre i mørket. De to tasker rummer tilsammen 48 liter og vejer 1940 gram.

1.199,-

Læs mere: www.eventyrsport.dk/VaudeAquaBack 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Aqua Back
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Aqua Back ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 29. januar 2018
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4753
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this