Du er her:

Udstyrstest

VAUDE AQUA BOX


100% styr på sagerne

Vaude Aqua Box er en klassisk, 100% vandtæt styrtaske til cyklen, der sidder solidt og fuldt ud lever op til, hvad man forventer. Og, som man kender det fra Vaude, er bæredygtighed tænkt grundigt ind.

Lad os komme direkte til sagen: Vaude Aqua Box er en lækker, solid styrtaske, der kan tage nogle tæsk, samtidig med at den beskytter, hvad end du putter i den. Det tager ikke lang tid at montere et lille hængsel på styret, og herefter klikker man supernemt styrtasken af og på.

Når den sidder på styret, er den nem at åbne og lukke; du kan endda gøre det problemfrit med en enkelt hånd, hvis du skal fiske en snack frem, mens du tramper i pedalerne. Tasken rummer 6 liter og har en lille lomme, der nemt kan tages ind og ud og bruges som pung på cykelturen.

Og hvornår bruger man så en styrtaske som Aqua Box? Jo, den kommer til ret på enhver tur, hvor man gerne vil have f.eks. kamera, telefon, pung, snacks, småt værktøj, kort osv. lige ved hånden. Når man først vænner sig til at have alle de her ting let tilgængeligt, så savner man aldrig at skulle til at åbne en cykeltaske for at fiske sagerne frem.

Styrtasken samler nemt ens værdigenstande, og den er lynhurtig at klikke af, når man f.eks. skal købe ind på tur – Aqua Box kommer desuden med en aftagelig skulderstrop. Det er så nemt. Når man cykler, rasler den ikke, og vand bliver holdt fuldstændig ude, så man behøver vitterligt ikke bekymre sig om noget som helst, selvom himlen åbner sig. Heller ikke det dyre kamera, telefonen eller powerbanken. Og skulle man ende i mørke, gør reflekslogoet, at man nemmere bliver set.

Ultragrøn
Tasken er konstrueret i et PVC-frit tarpaulin-materiale. Samlingerne er svejset. Det gør ikke blot tasken 100% vandtæt; det er også lækkert og solidt. Vaudes 5-års garanti er et godt pejlemærke på, at her har man et stykke udstyr, der holder i det lange løb.

Styrtasken er simpel uden de store dikkedarer, men bag det funktionelle design gemmer Vaudes varemærke sig: Miljøvenlig produktion og bæredygtighed. Aqua Box er fremstillet klimaneutralt i det tyske hovedkvarter, har Vaudes egen, og meget ambitiøse, bæredygtighedscertificering, Green Shape, samt en Fair Wear-certificering. Lækkert.

Udgivet d. 26. januar 2021
Af Tore Grønne

VAUDE

AQUA BOX

Bedømmelsen

Leder du efter en trofast styrtaske til mange års brug, så kan du trygt købe den her. Vaude Aqua Box gør det, den skal, til perfektion. Der er intet, jeg savner. Det sidste nøk, der får den helt op på topkarakteren, er den miljøvenlige produktion.

 

10/10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!
Solid, rasler ikke, 100% vandtæt, bæredygtig
Vi har intet at udsætte
Pris: 859,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind