Udstyrstest

VAUDE AQUA BOX

Skrevet af: Tore Grønne
Den 22. jun 2022
Læst af: 4281
Karakter fra test

100% styr på sagerne

Vaude Aqua Box er en klassisk, 100% vandtæt styrtaske til cyklen, der sidder solidt og fuldt ud lever op til, hvad man forventer. Og, som man kender det fra Vaude, er bæredygtighed tænkt grundigt ind.

Lad os komme direkte til sagen: Vaude Aqua Box er en lækker, solid styrtaske, der kan tage nogle tæsk, samtidig med at den beskytter, hvad end du putter i den. Det tager ikke lang tid at montere et lille hængsel på styret, og herefter klikker man supernemt styrtasken af og på.

Når den sidder på styret, er den nem at åbne og lukke; du kan endda gøre det problemfrit med en enkelt hånd, hvis du skal fiske en snack frem, mens du tramper i pedalerne. Tasken rummer 6 liter og har en lille lomme, der nemt kan tages ind og ud og bruges som pung på cykelturen.

VAUDE AQUA BOX
Anmeldelsen

Og hvornår bruger man så en styrtaske som Aqua Box? Jo, den kommer til ret på enhver tur, hvor man gerne vil have f.eks. kamera, telefon, pung, snacks, småt værktøj, kort osv. lige ved hånden. Når man først vænner sig til at have alle de her ting let tilgængeligt, så savner man aldrig at skulle til at åbne en cykeltaske for at fiske sagerne frem.

Styrtasken samler nemt ens værdigenstande, og den er lynhurtig at klikke af, når man f.eks. skal købe ind på tur – Aqua Box kommer desuden med en aftagelig skulderstrop. Det er så nemt. Når man cykler, rasler den ikke, og vand bliver holdt fuldstændig ude, så man behøver vitterligt ikke bekymre sig om noget som helst, selvom himlen åbner sig. Heller ikke det dyre kamera, telefonen eller powerbanken. Og skulle man ende i mørke, gør reflekslogoet, at man nemmere bliver set.

Ultragrøn
Tasken er konstrueret i et PVC-frit tarpaulin-materiale. Samlingerne er svejset. Det gør ikke blot tasken 100% vandtæt; det er også lækkert og solidt. Vaudes 5-års garanti er et godt pejlemærke på, at her har man et stykke udstyr, der holder i det lange løb.

Styrtasken er simpel uden de store dikkedarer, men bag det funktionelle design gemmer Vaudes varemærke sig: Miljøvenlig produktion og bæredygtighed. Aqua Box er fremstillet klimaneutralt i det tyske hovedkvarter, har Vaudes egen, og meget ambitiøse, bæredygtighedscertificering, Green Shape, samt en Fair Wear-certificering. Lækkert.

Vaude

AQUA BOX
Pris: 859,-

Bedømmelsen

Leder du efter en trofast styrtaske til mange års brug, så kan du trygt købe den her. Vaude Aqua Box gør det, den skal, til perfektion. Der er intet, jeg savner. Det sidste nøk, der får den helt op på topkarakteren, er den miljøvenlige produktion.

 

10/10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!
Solid, rasler ikke, 100% vandtæt, bæredygtig
Vi har intet at udsætte

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude AQUA BOX
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude AQUA BOX ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.