Omtale

Vaude Women's TRK Skarvan Mid STX


Vaude Women's TRK Skarvan Mid STX

Er det vigtigt for at dig at efterlade så lille et aftryk på naturen, som muligt, så tag et kig på de her vandtætte, åndbare vandrestøvler i certificeret tysk læder.

Støvlerne har Vaudes egen miljømærkning, Green Shape (som er lig med bl.a. lang levetid, nemme at reparere, genanvendelige, miljøvenlige og bæredygtige materialer, ingen skadelige stoffer og teknologier samt fokus på arbejdsforhold og lønforhold i produktionen), og tyskerne beviser nok engang, at de ligger solidt i førerfeltet, når det kommer til miljøvenlige outdoorprodukter.

Støvlerne er velegnede til de fleste typer vandring, polstringer ved pløse og skaft er bløde, og der er forstærkninger på hæl og tå til beskyttelse mod skarpe sten. Altså: Et par solide støvler, som du kan gå på eventyr i med en god, grøn samvittighed.

1.649 kr. / www.vaude.de

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Women's TRK Skarvan Mid STX
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Women's TRK Skarvan Mid STX ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 19. august 2019
Senest opdateret den 2. maj 2022
Læst af: 6332