Omtale

Victorinox Swisschamp

33 funktioner i klassisk design


Victorinox Swisschamp

Er det muligt at pakke 33 funktioner ind i et multiværktøj, der vejer 185 gram? Selvfølgelig er det muligt – og det er, hvad Victorinox har gjort med den her schweizerkniv i deres klassiske design.

Med den er du klar til det meste, for funktionerne tæller – og hold nu fast! – blandt andet: Stor Kniv, lille Kniv, lineal, forstørrelsesglas, oplukker, diverse skruetrækkere i forskellige størrelser, tandstikker, træsav, saks, pincet, neglefil, neglerenser, wire stripper, wire cutter, metalsav, metalfil, afskæller til fisk, krogudtager, kuglepen, tang, dåseåbner og nøglering.

Kort sagt: Du er rimelig godt forberedt til det meste, hvis du pakker den her i rygsækken. Victorinox Swisschamp er 91 mm lang, 33 mm høj og 26 mm bred.

Pris 899 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Victorinox Swisschamp
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Victorinox Swisschamp ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. maj 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 607