Omtale

Wacaco Pipamoka Twist'n Brew

100% hånddrevet kaffe


Wacaco Pipamoka Twist'n Brew

Bryg kaffe på farten med den her rustfrie stålsag, som hverken kræver batterier eller elektricitet, men bare lige skal bruge et par minutter, fra du hælder det varme vand på dunken, til du kan tage den første tår. Wacaco Pipamoka Twist 'n Brew, som kommer med en indbygget termokop, har nemlig et yderst fikst bryggesystem, hvor du først fylder varmt vand i vandfilteret og sætter det ned i termokoppen.

Herefter fylder du kaffebeholderen, lukker den og den sættes ned i vandfilteret. Når du skruer vandfilteret op, bliver der skabt et vakuum, der trækker vandet igennem kaffebeholderen og ned i koppen. Til sidst fjernes vandfilteret og du kan putte et låg på termokoppen og lade den stå og trække lidt og – voila! – kaffen er klar!

Kaffebeholderen rummer ca. 3,5 tsk kaffe, og der kan brygges op til 230 ml. kaffe ad gangen.

Pris 459 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Wacaco Pipamoka Twist'n Brew
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Wacaco Pipamoka Twist'n Brew ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. marts 2023
Senest opdateret den 1. marts 2023
Læst af: 1073