Omtale

Yeti Ace H-box Down Jacket


Yeti Ace H-box Down Jacket

Udover de imponerende materialer, som ydermaterialet, ”next to nothing” på kun 19g/m2, så er det Yetis Ace H-box Down Jackets unikke opbygning, der skiller den ud fra mængden.

Ace H-box har H-formede kamre, som mindsker kuldebroer og sikrer en bedre fordeling af dunene; uden at gå på kompromis med Yetis lave vægt.

På grund af den tætte metervare og konstruktionen bliver det undgået, at dunene ”poser” inde i jakken, og man opnår dermed en langt bedre åndbarhed.

Ace H-box består kun af europæiske gåsedun med en fyldkraft på hele 800+, hvilket må siges at være den ypperste kvalitet. Dunene er sporbare gennem Yetis egen ”Yeti Ethical Down Code”, som sikrer bæredygtig dyrevelfærd; meget lig en RDS-certificering.

Jakken er med sine kun 418 gram i størrelse medium imponerende let af en så isolerende jakke at være.

3.499 kr. / www.yetiworld.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Yeti Ace H-box Down Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Yeti Ace H-box Down Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 15. november 2018
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 5132