Elektronik på tur

Grej til udelivet

Lys, navigation og strøm er et must når du begiver dig ud i naturen.

omtaler-Elektronik.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 08. mar 2024
Læst af: 1198

Lys, navigation og strøm er et must når du begiver dig ud i naturen.

Garmin ur

Opdateret GPS-ur

Garmin Fenix 7X Pro - Sapphire Solar Edition

Garmin Fenix 7X Pro er det nyeste skud på stammen i den populære Fenix-familie. Det er et avanceret, multifunktionelt GPS-ur, der er særdeles robust, pålideligt og har et væld af brugbare funktioner til at optimere f.eks. løbetræningen.

Blandt opdateringerne er en integreret lommelygte og et markant forbedret batteri, og man får desuden alle nødvendige smartwatch-detaljer som Garmin Music, GarminPay og forudindlæste aktivitets-profiler til stort set alle tænkelige formål. Uret giver dig værdifulde informationer om dit helbred og din form og hjælper dig til at få det maksimale ud af din træning.

Pris 6.889 kr.

Find den i Eventyrsport

outdoor solar powerbank

Strøm til fire mobilopladninger

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000

Powerbanken her har en kapacitet på 10.000 mAh og kan oplade en smartphone op til fire gange afhængig af modellen. En indikator viser opladningsgraden.

Der er indbygget lys, og samtidig med at powerbanken er støvtæt, kan den tåle kraftig regn – dejlig detalje på tur. Outdoor Solar Powerbank 10000 måler 14,1 x 7,7 x 1,9 centimeter, vejer 237 gram og kan oplades på tre forskellige måder: via det indbyggede solcellepanel, med mikro-USB og USB-C.

Der medfølger et micro-USB-kabel på 30 cm, et USB-C til USB-C-kabel på 30 cm og en karabinhage. Der er fem års garanti.

Pris 449 kr.

Find den i Eventyrsport

genopladeliglygte
Robust og genopladelig

Ranceo PF7R

Her er en robust, genopladelig lommelygte med tre lysstyrker på henholdsvis 1.000, 500 og 200 lumen og en rækkevidde på 220 / 155 / 100 meter. Det er nemt at skifte mellem de tre typer lys, og lygten har også Smart Focus, der samler eller spreder lyskeglen.

PF7R er lavet af aluminium, er modstandsdygtig over for syre og tåler en del snavs samt at der bliver sprøjtet vand på den – en reel nedsænkning er den dog ikke designet til.

Lygten er droptestet til to meter, og den rillede overflade giver et godt greb. Vægt: 179 gram.

Pris 799 kr.

Find den i Eventyrsport

Biolite basecharge

Et monster af en powerbank

Biolite Basecharge 600

Skal du på længere ture til områder uden strøm, hvor du godt kan tåle at bære lidt vægt, så har du store mængder strøm i Biolite Basecharge 600. Den kan f.eks. oplade din smartphone 48 gange, den bærbare computer ni gange og et DLRS-kamera 34 gange.

Den kan genoplades via helt almindelige stikkontakter, i bilen eller gennem solenergi – den kan bruges med BioLite SolarPanel 100, som sælges separat. Dashboardet giver feedback i realtid på dit forbrug og systemets tilstand, powerbanken er støjsvag, og der er en lang række USB- og DC-udgange.

BioLite Basecharge 600 måler 30,9 x 20 x 20,1 cm. Vægt: 6,4 kilo.

Pris 6.299 kr.

Find den i Eventyrsport

Nebo davinci 5000 rechare

Lysstærk og robust

Nebo Davinci 5000 Recharge Flashlight

Her er en kraftfuld, pålidelig og genopladelig lommelygte med en lysstyrke på op til imponerende 5.000 lumen.

Den er designet med ergonomi i fokus, så den ligger godt i hånden og er nem at betjene, og aluminiumskonstruktionen gør den robust og modstandsdygtig over for stød og slag. Lygten er desuden vand- og støvafvisende.

Batteritiden er på op til 20 timer, og når batteriet er ved at løbe tør, kan du nemt oplade det ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Lommelygten har en høj (5.000 lumen), medium (1.000 lumen) og lav (100 lumen) lysstyrke samt en strobe-funktion, som kan bruges i nødsituationer.

Pris 819 kr.

Find den i Friluftsland

Nebo tino two in one

Nøglering og lygte i én

Nebo Tino Two-in-One

Praktisk og alsidig lommelygte og nøglering i ét, der selvfølgelig kan fastgøres til nøglerne, men også kan sættes på tasken eller andre ting.

Designet er kompakt, og den kraftige LED-lygte giver en stærk, klar lysstråle med en rækkevidde på op til 20 meter.

Nebo Tino Two-in-One er robust, modstandsdygtig over for stød og slid samt vandafvisende, så den kan bruges under alle vejrforhold.

Pris 119 kr.

Find den i Friluftsland

Redaktionen anbefaler

Andre spændende artikler


Norge på langs. Alene. Om vinteren.

Norge på langs. Alene. Om vinteren.

Trekking på inkaernes stier

Trekking på inkaernes stier

Hyldest til vandring & piger på eventyr

Hyldest til vandring & piger på eventyr