Fedt grej & spændende nyheder

Nyt fra Trek’N Eat, Teva og Fjällräven

Vi har fundet en håndfuld nyt og spændende grej ude fra butikkerne.

Fedt_Gear.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 17. jun 2022
Læst af: 2100

Vi har fundet en håndfuld nyt og spændende grej ude fra butikkerne.

 

Let, åndbar og vandtæt

Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket

Skal det være let, vandtæt, åndbart og kunne pakkes sammen til meget lidt i rygsækken, så er det en god ide at tage et kig på Bergtagen Lite Eco-Shell fra Fjällräven. Skaljakken her er nemlig designet til dem, der ynder at bevæge sig hurtigt med en let rygsæk og masser af bevægelsesfrihed. Trelagsjakken holder vind, vand og vejr ude, samtidig med at man ikke bliver for varm under den, og den formsyede pasform samt det enkle design minimerer risikoen for, at jakken hænger fast, når man bevæger sig gennem skoven eller på kritiske punkter på stejle klipper. Jakkens materiale er strækbart, og så er det lavet i miljøvenligt, genanvendt polyester med en PFC-fri imprægnering. Der er tovejslynlås på fronten, brystlomme med lynlås, justering med snoretræk for neden og i hætten samt velcrojustering i ærmerne. Under armene er der ventilationslynlåse. Vægt: 375 gram.

3.399 kr. / Læs mere om Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket: Herre eller Dame

Fjallraven Bergtagen Lite Eco Shell JacketNye måltider til de virkelig sultne

Trek’N Eat Performance Series (1000+)

Du kender måske situationen. Det er sidst på dagen, og du har vandret langt, slået teltet op og rullet underlag samt sovepose ud. Endelig er det tid til at åbne posen med den frysetørrede mad, der er blevet klar, mens du har gjort lejren klar. Du spiser løs – og du spiser op. Men du er ikke mæt. Det scenarie vil Trek’N Eat komme til livs med en ny serie af frysetørrede måltider, der hver indeholder mere end 1.000 kalorier. Måltiderne er altså beregnet til de ekstra sultne, hvad enten de er på krævende ekspeditioner, vinterture hvor der er behov for ekstra kalorier, er langdistancevandrere, eller måske er to på tur og vil spare på emballagen og dele måltiderne. De nye måltider byder på en havregrød med æblestykker, nudler med ost og ristede løg, kylling med grøntsager og ris, pasta med oksekød og svampe, en risret med oksekød samt pasta med grøntsager.

85-110 kr. / Læs mere om Trek’N Eat Performance SeriesTrekn Eat Performance


 

Bred og blid

Teva Zymic

Teva er blevet mere eller mindre synonymt med kvalitetssandaler til de lettere, aktive ture i naturen, hverdagen og ferien, og deres nye skud på stammen, Teva Zymic, bygger videre på den stærke tradition. Sandalen, som udtales ”Z-eye-mic”, kombinerer funktion med form, og den bæredygtige profil er designet til at efterlade et blidere miljømæssigt fodaftryk. Zymic er nemlig fyldt med masser af genanvendte materialer, der samtidig skaber god komfort – også hvis man har sandalen på fra morgen til aften. Den kan justeres flere steder, så den sidder, præcis som den skal på foden, og den bredere form sørger for god stabilitet.

799 kr. / Læs mere om Teva Zymic på teva.com

Trekn Eat Performance

 

Andre spændende artikler


50.000 kilometer på cykel

50.000 kilometer på cykel

Vinterbestigning af The Savage Mountain

Vinterbestigning af The Savage Mountain

'Farlig tomandsfærd' - Ny udvidet udgave af ekspeditionsklassiker

'Farlig tomandsfærd' - Ny udvidet udgave af ekspeditionsklassiker