Mere grøn turisme i Thailand

Phi_Phi_Island_Thailand.jpg
Skrevet af: Uffe Rasmussen
Opdateret den 09. apr 2022
Læst af: 5397

Det bliver lettere at tage til Thailand med ren samvittighed. Thailand vil gøre turistindustrien renere og mere miljøvenlig, fordi flere og flere rejsende vil have det.

Du skal kunne tage på den smukke vandretur i Nordthailand eller til det paradisiske strandhotel med god samvittighed, fordi du ved, at du ikke er med til at svine badevandet til eller efterlade affald i bjergene.

The Tourism Authority of Thailand, TAT, og den thailandske turistindustri vil sammen gøre mere for, at turister kan besøge landet, uden at det ødelægger naturen og bidrager til den globale opvarmning. Målet er at sørge for, at turistindustrien er bæredygtig.

- Den voksende bekymring for global opvarmning og klimaforandringer verden over har ført til dramatiske ændringer i de rejsendes holdninger og deres rejsemønstre. Det påvirker den måde, de vælger rejsemål på, og det får dem til at efterspørge miljøvenlig transport og overnatning, siger Sasi-Apha Sukontarat, Executive Director i TAT.

Stor plan
Hun mener, at en grøn profil i Thailands turistindustri vil sørge for, at Thailand fortsat er et land, rejsende besøge, fordi det er det, de rejsende vil have i fremtiden.

Derfor har TAT lanceret en syv-punktsplan, som blandt andet vil fremhæve de turudbydere og hotelfolk, som satser på miljøvenlig transport, overnatning og på at give tilbage til folk i lokalsamfund, som de tager turister med ud i.

Andre spændende artikler


Koralrev opdaget i Thailand

Koralrev opdaget i Thailand

Sydthailand

Sydthailand

Tag på snorkel-eventyr under vandet

Tag på snorkel-eventyr under vandet