Det her er verdens nemmeste morgenmad. Hvis ikke lige du har det på listen her over, er det jo bare en rugbrødsmad, der kan fungere helt fint uden toppings. Meeeen, som så meget andet er det jo de små ting, der gør forskellen.
Hvis ikke man har andet end rugbrød og et par avocadoer, fungerer det dog også helt okay bare med salt på toppen (og bacon!) Rist rugbrødet eller franskbrød i smør og smid en avocado i skiver på brødet. Hæld en smule lækker olie over den, f.eks. avocadoolie eller sesamolie.
Top maden af med bagt grønkål. Rist nogle græskarkerner og drys lidt over maden sammen med en smule sesamfrø.
Pynt evt. med skovsyre.
Læs denne artikel gratis
Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.
Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.
Allerede eller tidligere medlem?
De her er fantastiske at lave hjemmefra og have med som drys eller bare som snack. De er desuden super nemme at lave. Skyl grønkålen grundigt og skær stilkene af. Lad bladene tørre og gnub derefter grønkålsbladene med olivenolie.
Spred dem ud på en bageplade og giv dem et godt drys salt. Bag dem derefter omkring 20-30 minutter på varmluft ved 150 grader. Hold øje med dem hen mod slutningen, da du gerne vil bevare den grønne farve så godt så muligt.
Tag dem ud før tid, hvis de bliver for mørke.
Du har nu perfekte grønkålschips til at drysse på maden; f.eks. spejlægget og avocadomadden, når det kommer til morgenmaden. Det giver et ekstra pift af lækkerhed.
Du kan selvfølgelig også bare spise dem som snacks for sig selv.
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...