Du er her:

Sydthailand


Sydthailand er ensbetydende med strand, sand og krystalklart vand. For andre er det ensbetydende med fantastisk dykning eller billige drinks og fuldmånefester. Hvad end man søger af strandaktiviteter, findes de her.

De mest populære strande tæt på Bangkok er Hua Hin, Ko Samet og Ko Chang.

Hua Hin er ekstremt turistet men er et stop værd for den fantastiske stemning i Sofitels gamle have. Hua Hin er har været et foretrukket feriemål for det thailandske kongehus igennem generationer og et af de gamle paladser er i dag åbent for offentligheden. Her kan man bl.a. se kongens samling af kongelig dansk porcelæn.

Ko Samet er den korteste vej mellem Bangkok og bølgerne. Strandene er gode og populære hos især lokale fra storbyen. Bestil værelse forud i weekenden.

Ko Chang har været ’in-stedet’ for backpackere i nogle år snart. Især det legendariske ’Tree House’ hostel er en institution i sig selv. Ko Chang har gjort meget for at tiltrække mere up-market-turister de seneste år, men har stadig meget at byde på. Fine strande, en flot nationalpark med jungle og rigt dyreliv samt en idyllisk fiskerlandsby på pæle. Der har været rygter om, at Tree House skulle springes i luften i mange år. Er det ikke sket endnu, er det stedet at opleve backpackerkultur for fuld udblæsning. Ret meget mere chilled kan det næppe blive.

Længere sydpå bliver det kun endnu bedre! Ko Samui er blevet ekstremt populært hos pakketurister, mens backpackerne stadig skiftevis fester og chiller ud på Ko Pha-Ngan. Naboøen Ko Tao byder på noget af landets bedste dykning.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind