Du er her:
  • Nyheder
  • Ny bog om vild vandretur på 4.265 km

Ny bog om vild vandretur på 4.265 km


I 2018 gik Gitte Holtze den formidable Pacific Crest Trail op gennem det vestlige USA – fra den mexicanske grænse i syd til den canadiske grænse i nord. Nu har hun skrevet bogen Jeg lever – 4265 kilometers vandring gennem en livskrise.

”Ørkenen var hed, ørkenen var støvet, ørkenen var kvælende, ørkenen var brændende og én lang stejl læringskurve i at bevæge sig gennem et landskab og et klima, som mennesker ikke var skabt til at være i. Men nogle dage var værre end andre, og det her var en af dem. Selv om Canada var det, jeg bogstaveligt talt havde gået imod de sidste 146 dage, var mit vigtigste mål med at være her ikke at nå Canada. Mit vigtigste mål var at nå mig selv.”

Det skriver Gitte Holtze i bogen Jeg Lever – 4265 kilometers vandring gennem en livskrise, der netop er udkommet.

I bogen følger man Gitte Holtze, når hun kæmper sig de 4.265 kilometer ad Pacific Crest Trail op gennem USA – fra brændende ørkenhede til vilde floder i bjergene, med sult, tørst og udmattelse, uventede begivenheder, møder med vilde dyr og med mennesker, der på forskellig vis forandrer hende. På sin fem måneder lange vandring havner hun ofte udenfor sin komfortzone, men for hvert skridt mod Canada kommer hun tættere og tættere på sig selv og sit mål om at finde ro og retning i sit liv.

Bogen er på 324 sider og udkommet på Forlaget Momenta.

Du kan for øvrigt glæde dig til april-nummeret af Opdag Verden, hvor Gitte har skrevet en artikel om sin tur på Pacific Crest Trail.

Du kan læse mere om Gitte på trekandtell.dk, og her på siden kan du læse artikler, hun tidligere har skrevet fra et trek i Nepal, om en vandretur i Dolomitterne samt ture til tops på Mount Kenya og Elbrus.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Faktaboks

Læs flere artikler om at vandre i USA

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind