Omtale

Primus Essential Trail Stove

Let og effektiv – med simrefunktion


Primus Essential Trail Stove

Nogle gange er det med at holde det helt simpelt (og spare på grammene i rygsækken), og med sagen her fra Primus får man et stykke enkelt, solidt stykke grej, der faktisk byder på lidt mere, end det umiddelbart ser ud til. Mens det effektive brændersystem sørger for, at man hurtigt, let og enkelt kan koge vand til den frysetørrede mad eller kaffen, så byder brænderen nemlig også på en simrefunktion, som giver endnu mere kontrol over blussets intensitet.

Det gør det en del nemmere at lave ’rigtig’ mad, da man meget lettere kontrollerer varmen, og ikke ender med en gryde, der er kulsort i bunden, og mad der smager af kul. Den bredde grydeholder sørger for, at maden står stabilt, og man kan røre rundt uden at bekymre sig for meget om, at aftensmaden ender på jorden.

Grydeholderen og brænderen er smedet sammen, så sættet altid er klart til hurtig brug. Man monterer Essential Stove direkte på gasdåsen, og så er man klar. Grydeholderen er desuden designet, så den beskytter flammen mod vinden. Det medfører, at man sparer gas. På det lidt mere tekniske plan, skal det nævnes, at Primus Essential Stove er lavet i rustfrit stål og har en effekt på 2.500 watt. Mikroregulatoren sørger for effektiv gasudnyttelse, der er flydende justering af blusset, og så vejer brænderen blot 112 gram. Hertil kommer selvfølgelig gas plus den gryde, man får brug for. 

Vægt: 112 gram / 229 kr. 

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Primus Essential Trail Stove
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Primus Essential Trail Stove ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. februar 2022
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 6216
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this