Omtale

Thule Versant 50L Women


Thule Versant 50L Women
Er du en af dem, der gerne vil holde vægten en smule nede, selvom du skal på en længere tur, så er det fornuftigt ikke at købe en af de helt store rygsække.

Versant 50 Women er en teknisk sag fra Thule, der er skabt til ture med overnatning og har komfort i højsædet.

Det ventilerende og støddæmpende BioWrap-bæresystem er tilpasset kvinder og består af et åndbart rygpanel, åndbare bæreseler og det polstrede hoftebælte, som tilsammen sikrer en jævn fordeling af vægten.

Man tilpasser rygsækken til sin krop med den justerbare ryglængde, de justerbare seler med topstrammere og brystrem samt det justerbare hoftebælte.

Versant 50 Women har en U-lynlås, der åbner ind til hovedrummet, toplåget kan forvandles til en slyngtaske til dagsturen, der er stropper til Vandrestave og elastiske sidelommer til vandflasker. Rygsækken har indbygget regnovertræk.

Versant 50 findes også i en herreversion.

Vægt: 1.540 gram. // 1.799 kr. 
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Thule Versant 50L Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Thule Versant 50L Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. marts 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 5137