Omtale

TLT Down Under

Dunsovepose til sommeren / inderpose til foråret


TLT Down Under

 Vi har sagt det før, siger det igen og kommer helt sikkert ind på det i fremtiden: Grej, der kan bruges på flere forskellige måder, er skønt og pynter i ethvert grejskab, da man igen og igen kan hive det frem og bruge det på vidt forskellige ture. Det er derfor en fornøjelse at få Down Under fra TLT mellem hænderne.

Her er nemlig tale om dunsovepose, der skiller sig ud. Man behøver ikke kigge efter en masse smarte detaljer, men får i stedet en simpel, effektiv sommersovepose med en komforttemperatur på +14/+10° C for henholdsvis kvinder og mænd. Og hvad skal man så bruge det til i f.eks. foråret eller efteråret, spørger du måske? Jo, her skal man bruge den til at opgradere sin anden sovepose.

Down Under agerer således kraftigt isolerende lagenpose og tilføjer masser af ekstra varme til din normale forårs- eller sommersovepose. Med den har du et setup, der gør, at du kan drage på tur i ydersæsonerne uden at fryse i natten – og du har en lækker dunsommersovepose, som kan bruges for sig selv. 

Down under har ingen hætte, da der ikke er behov for det om sommeren, og bruger du den som inderpose, ville en hætte blot komme i karambolage med hætten på den anden sovepose. Der er snøre i kanten, og lynlåsen kan køre begge veje, så man kan lufte ud ved fødderne. Har du allerede en sovepose fra TLT – en SOV, DØS eller SNU – kan du sætte Down under fast inde i den "rigtige" sovepose med små kroge, så de fungerer som en samlet enhed.

Down Under er syet af ripstop polyester og har RDS-certificerede andedun som isolering. Den fylder 13 x 25 centimeter i sin pakpose og vejer 470 gram. 

999 kr.

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Down Under
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Down Under ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. februar 2022
Senest opdateret den 25. januar 2022
Læst af: 5428