Omtale

TLT Snu -9


TLT Snu -9


Soveposen her fra danske TLT er på mange måder en klassisk mumieformet sovepose, men så alligevel ikke helt. Den er nemlig en smule anderledes i formen end de fleste andre mumieformede soveposer, og det er ikke tilfældigt.

Posen, som er fyldt med genanvendt polyester i sammenhængende fibre, er nemlig ret snæver omkring hoved og hals, så kostbar kropsvarme ikke skal opvarme unødvendigt meget luft, og hvor soveposers bredeste punkt traditionelt ligger ved skuldrene, ligger det på Snu -9 ved albuerne, hvor man rent faktisk er bredest, hvis man ligger afslappet på ryggen.

Posen er desuden ergonomisk formet ved fødderne, så der er ekstra plads til dem, og der er ekstra fyld i fodboksen, så du ikke vågner med kolde fødder.

Hætten kan strammes i kanten, og på varmere nætter kan varmekraven lynes af. 2-vejs-lynlåsen har trækstrop på begge sider.

Komforttemperaturen ligger på -2 for kvinder og -9 for mænd. Soveposen vejer 1.430 gram og kommer med kompressionspose og opbevaringspose.

1.399 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Snu -9
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Snu -9 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 26. oktober 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 8369
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this