Omtale

Trangia 25-6 UL Non-Stick med gasbrænder

Hele molevitten til turmaden


Trangia 25-6 UL Non-Stick med gasbrænder

Hvad gjorde madglade turfolk inden trangia? Det er ikke til at huske en tid, hvor trangia ikke var synonymt med driftssikre, stabile og særdeles holdbare stormkøkkener, der tur efter tur, år efter år, kommer til sin ret på tur i naturen. Sættet her er ingen undtagelse, og det er ovenikøbet et rent De Luxe Trangia-sæt, som kommer med to gryder, to vindskærme, kombineret pande/låg, håndtag og gasbrænder.

Som sættets navn mere end antyder, så er der non-stick i gryder og på pande, der alle er i sortlakeret aluminium, så der er nemt at lave sine elskede turpandekager og lignende på turen uden at skulle bruge en krig på at gøre rent bagefter. I det hele taget er Trangia-sættet for dem, der vil mere end at koge vand og lave helt simpel mad på tur; her er der mulighed for at sætte sin indre gourmand løs og imponere turkammeraterne med lækre retter. Sættet er beregnet til to-tre personer, kører på gas og koger en liter vand på tre til fire minutter. Vægten ligger på 1.300 gram.

1.229 kr. / 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på trangia 25-6 UL Non-Stick med gasbrænder
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på trangia 25-6 UL Non-Stick med gasbrænder ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. februar 2022
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3729