Omtale

Artilect Sundown 250 ½ Zip Hoodie Women

Varm og lækker (med gemte detaljer)


Artilect Sundown 250 ½ Zip Hoodie Women

Der er stort set ikke den tur, hvor hoodien her ikke vil være en fantastisk ledsager. Den er perfekt som mellemlag på forårets tidlige ture, hvor der skal lidt ekstra varme til, men den fungerer også glimrende for sig selv senere på året, når det bliver lidt køligt i lejren, og man skal have noget dejligt, blødt og varmt på.

Uldtrøjen er nemlig lavet i 85% Nuyarn®-merinould (læs mere om det i beskrivelsen af Artilect Eldorado her på siderne) og er således enormt effektiv. Artilect har desuden benhård fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed, så alt i alt får man en trøje, der på alle måder føles god og rigtig. 

Trøjen har hætte, hagebeskytter, ½ lynlås af mærket YKK samt mavelomme og håndlommer med lynlås. Pasformen er Slim Fit, og så sørger merinoulden for, at trøjen har glimrende temperaturregulering, er naturlig lugthæmmende, og isolerer selv om den bliver fugtig. Syninger er flade, så de ikke generer, og der er kiler under ærmerne.

1.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Artilect Sundown 250 ½ Zip Hoodie Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Artilect Sundown 250 ½ Zip Hoodie Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Bech
Den 14. februar 2022
Senest opdateret den 25. januar 2022
Læst af: 3211