Omtale

Black Diamond Persuit Trekking Poles

Justerbar støtte til terrænet


Black Diamond Persuit Trekking Poles

Skal du på tur i varieret terræn, hvor du godt kunne tænke dig at komme ud over stepperne, så er det netop, hvad vandrestavene her er designet til. De er lavet af aluminium og har ergonomiske korkhåndtag samt stropper af genanvendte materialer til håndleddene. 

Håndtagene er desuden forlænget med et algeholdigt Bloom-skum, der giver mulighed for ekstra håndstillinger ved stejle stigninger. Stavene kan nemt og hurtigt justeres i længden og har 4-season flex-spidser med vandre-trenser. Skal du på andre typer ture, så medfølger der sne-trenser og Tech Tip-spidser i carbid samt et indbygget 1,5 mm hex-bit-værktøj, så stavene kan vedligeholdes på tur.

Persuit Trekking Poles fås i to størrelser. Small/medium har en justerbar længde på 110-125 cm, måler sammenfoldet 57,8 cm og vejer 232 gram per stav. Medium/large har en justerbar længde på 100-140 cm, måler sammenfoldet 63 cm og vejer 250 gram per stav.

Pris 1.299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Black Diamond Persuit Trekking Poles
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Black Diamond Persuit Trekking Poles ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 28. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 821
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this