Omtale

Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award


Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Et produkt, som har været savnet hos en af dommerne længe. Et dobbeltunderlag med lav vægt og pakkevolumen, der gør det ideelt til brug af par. Mange gode detaljer, f.eks. smart isolering med microfiber-fleece. Er opbygget som to kamre, hvis der skulle gå hul på den ene del, så går det ikke ud over hele underlaget.

Opdag Verdens vurdering: Er man to personer, eller har et Telt med topersoners bredde, så er der plads og vægt at spare. Gode, lette materialer og isolering mod jordkulde med en r-værdi på 3,3. Underlaget har en god tykkelse, og man ligger ganske godt på det.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 27. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 6060