Omtale

Fjällräven Abisko Eco Shell

Grøn, let og genanvendt


Fjällräven Abisko Eco Shell

2,5 lags skaljakke med 20.000 mm i søjletryk. Jakken er en lettere udgave af Keb Eco-Shell med fokus på miljø, lav vægt, fleksibilitet og pakkevolumen. Jakken vejer kun 340 gram, men har stadig detaljer som justerbarhætte og tre lommer, hvor to af lommerne også virker som udluftning. Jakken er, som dens storebror Keb Eco-shell, lavet af genanvendt polyester og er behandlet med flourocarbon-fri imprægnering.

Opdag Verden mener: Enkelt design med kun de mest nødvendige detaljer. Jakken har en god pasform og de funktioner, man har behov for, når vejret ændrer sig. Udover at være grøn, så er den også lavet i ordentlige materialer og har kraftige lynlåse, der er med til at give jakken en længere levetid.

Ca. 2899 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Eco Shell
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Eco Shell ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 23. februar 2016
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 6183