Omtale

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket

Pakbar, ventilerende, strækbar


Fjällräven Abisko Midsummer Jacket

Det er forholdsvist nyt, at Fjällräven fokuserer på beklædning til vandring under varmere forhold, men med Abisko Midsummer-serien har de taget skridtet fuldt ud.

Her fokuserer de nemlig på lettere beklædningsgenstande med ekstra luftcirkulation og bevægelsesfrihed, som tørrer hurtigere end nogensinde før.

Med Abisko Midsummer gør et helt nyt stretch-stof samtidig sin entre.

G-1000 Air Stretch er en videreudvikling af det slidstærke stof, som længe har været forbundet med Fjällrävens Bukser. Stoffet er let ventilerende og fremstillet af en hybridløsning af økologisk bomuld og genanvendt polyester.

I modsætning til det klassiske G-1000, som ikke er strækbart, har det en smule stretch. I den lette, praktiske yderjakke, Abisko Midsummer Jacket, er G-1000 Air Stretch brugt i hætten, over skuldrene og til dele af ærmerne.

Jakken fylder ikke meget i rygsækken, fås til både kvinder og mænd og vejer 315-360 gram.

1.899 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Midsummer Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Midsummer Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. februar 2020
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5747