Omtale

Fjällräven Bergtagen Eco Shell Jacket

Fuld beskyttelse i bjergene


Fjällräven Bergtagen Eco Shell Jacket

Skal du på tur i bjergene, hvor forholdene kan sætte din beklædning på prøve, så tag et kig på den her tekniske herlighed fra Fjällräven. Bergtagen Eco Shell er en skaljakke i tre lag designet til at bruge på for eksempel den alpine vandretur eller skituren.

Jakken sørger for, at du er komplet beskyttet mod vejret, hvis det begynder at vise tænder, hvad end det kommer til udtryk i form af regn, slud, sne eller stærk blæst. Samtidig har du maksimal bevægelsesfrihed, og det strækbare, lydsvage materiale gør oplevelsen behagelig, selv når naturen tester dig.

Der er plads til hjelmen under den justerbare hætte, sømmene er placeret med henblik på at undgå at irritere huden, den vandtætte tovejslynlås har en indvendig beskyttelsesflap, og lynlåsene i siderne sørger for ventilation.

4399 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen Eco Shell Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen Eco Shell Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 4. november 2017
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5652