Omtale

Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket

Let, åndbar og vandtæt


Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket

Skal det være let, vandtæt, åndbart og kunne pakkes sammen til meget lidt i rygsækken, så er det en god ide at tage et kig på Bergtagen Lite Eco-Shell fra Fjällräven. Skaljakken her er nemlig designet til dem, der ynder at bevæge sig hurtigt med en let rygsæk og masser af bevægelsesfrihed.

Trelagsjakken holder vind, vand og vejr ude, samtidig med at man ikke bliver for varm under den, og den formsyede pasform samt det enkle design minimerer risikoen for, at jakken hænger fast, når man bevæger sig gennem skoven eller på kritiske punkter på stejle klipper.

Jakkens materiale er strækbart, og så er det lavet i miljøvenligt, genanvendt polyester med en PFC-fri imprægnering. Der er tovejslynlås på fronten, brystlomme med lynlås, justering med snoretræk for neden og i hætten samt velcrojustering i ærmerne. Under armene er der ventilationslynlåse.

Vægt: 375 gram.

Pris 3.399 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Bech
Den 3. maj 2022
Senest opdateret den 22. juni 2022
Læst af: 2796