Omtale

Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket

En let, gentænkt klassiker


Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket

Fjällräven har udvidet sin velkendte Expedition Down Jacket til en hel serie af beskyttelse til koldt vejr. Den originale Expedition Down Jacket opstod for 50 år siden. På en bidende kold vinterekspedition i det nordlige Sverige frøs Fjällrävens grundlægger, Åke Nordin, helt forfærdeligt natten igennem i en snehule.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Expedition X-Lätt Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


For aldrig at skulle gennemleve den slags igen, udviklede han Expedition Down Jacket; to jakker, der blev syet sammen for at minimere varmetabet i selv de koldeste omgivelser.

Efter lanceringen af 1974 Expedition-serien i 2020 tilføjer Expedition X-Lätt Jacket produktserien større alsidighed og funktionalitet. Jakken her er i 100% genanvendt polyesterstof og den nyeste tilføjelse i serien. Dunene i jakken opfylder Fjällrävens ‘Dunløfte’ og kan spores tilbage til gårdniveau. Det sikrer, at dunene er af den højeste kvalitet.

1.699 kr. / www.fjallraven.dk

Skrevet af: Redaktionen
Den 20. august 2021
Senest opdateret den 28. april 2022
Læst af: 3472