Omtale

Fjällräven Mens Expedition Down Lite Jacket

Til den bidende kulde


Bider kulden, så skal der god beskyttelse til, og her er en dunjakke, der klarer de danske vintre. Fjällräven Mens Expedition Down Lite Jacket er en lettere udgave af den ikoniske Expedition Down Jacket, som er lavet til de virkelige kolde vinterklimaer. Den lettere version egner sig dog bedre til de lidt mildere vintre, som vi f.eks. oplever her i Danmark.

Jakken er polstret med 700 fillpower dun af høj kvalitet, og man behøver ikke være bange for at trække i jakken på aktive ture, da det slidstærke ydermateriale i polyamid kan modstå lidt af hvert. Skuldrene er yderligere forstærkede med syntetisk fyld, som giver bedre vandresistens.

Den store hætte er klar til at komme i spil, når kulden for alvor trænger sig på. Den er udstyret med justerbart snoretræk, så den ikke blæser af, og det er muligt at lyne jakken godt op i halsen for at holde bedre på varmen.

Jakken har fået en PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling. Der er to-vejs frontlynlås, to store lommer med knaplukning, en inderlomme med lynlås, indsnøring ved hoften, og de forskudte dunkanaler forhindrer varmetab.

Vægt: 1.260 gram. // 4.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Mens Expedition Down Lite Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Mens Expedition Down Lite Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 12. december 2021
Senest opdateret den 28. april 2022
Læst af: 4045