Omtale

Fjällräven Samlaren

Fra rester til unikke designs


Fjällräven Samlaren

Fjällräven har ressourceoptimeret endnu engang i form af en ny kollektion bestående af bl.a. unikke jakker og shorts, der er udviklet fra restmaterialer. Fjällräven kalder kollektionen Samlaren, og de forskellige styles er alle baseret på klassiske designs. Fjällräven kalder kollektionen legende og farverig med det formål at inspirere brugere, der ønsker kant, men også funktionalitet til at komme ud og af sted.

Samtidig er der bevidstheden om, at der kun er lavet nogle få af den jakke eller de shorts. Der er nemlig blot lavet 105 Limited edition Outdoor-jakke til mænd (2.399 kr.) og 350 Limited edition Shorts (1.099 kr.) – alle sammen er nummererede. Fremstillingen foregår på den måde, at rester fra materialer gemmes, indtil man finder et projekt, hvor det kan udnyttes.

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Samlaren
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Samlaren ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 7. juni 2023
Senest opdateret den 6. juni 2023
Læst af: 916