Omtale

Fjällräven Vidda Pro Jacket W

Beskyttelse året rundt


Fjällräven Vidda Pro Jacket W

Der er nogle jakker, der kan bruges til friluftsaktiviteter året rundt, og den her alsidige, solide trekkingjakke (som også fås til mænd) er én af dem.

Jakken er fyldt med robuste detaljer, så man roligt kan trække i den, selv når vejret gør sit for at opfordre én til at blive indendørs.

Vidda Pro Jacket er lavet i vind- og vandafvisende G-1000 Eco, der samtidig ventilerer godt, så du ikke bliver klam, hvis du sveder. Der er brystlommer med flapper plus indvendig lynlåslomme, bælglommer med flapper og ekstra lynlåsåbninger fra siden samt udstyrsstropper til at fastgøre en Kniv eller lignende lige ved hånden.

Alt i alt er der syv lommer, og den store hætte er aftagelig.

Jakken har samtidig en overordentlig grøn profil og er fremstillet i 65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld.

2.299 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Jacket W
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Jacket W ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. januar 2020
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5413