Omtale

Hanwag Banks Low


Hanwag Banks Low

Vi har tidligere testet Hanwag-støvlen Banks GTX med stor begejstring, og nu er de tyske fodtøjseksperter klar med nyt: Banks Low.

Her er tale om tilføjelsen til Banks-familien i form af en sko i nubucklæder og ruskind, der har fået en ny og meget behagelig sål samt en ny pløs, der sikrer, at du nemt kommer ind og ud af skoen, og at den ikke slår folder og den slags, når du vandrer. Kort sagt: Den sikrer, at skoen sidder behageligt.

Hanwag Banks Low fås i flere forskellige versioner: Banks GTX har en Gore-Tex-membran, som sikrer, at skoen er vandtæt; Banks Low har en blød læder-lining; Banks Low Bunion særligt for folk med knyster.

Uanset hvilken af de tre, du vælger, er du sikret en sko i absolut topkvalitet, der er velegnet til alt fra vandreturen gennem skoven over bjergturen til de helt lange ture, hvor du gerne vil være lettere til fods end i en støvle.

Skoen er ovenikøbet ‘Made in Europe’.

1.599 kr. / www.hanwag.com 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Hanwag Banks Low
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hanwag Banks Low ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. februar 2021
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4627