Omtale

Osprey Exos 48

Letvægts rygsæk med høj komfort


Osprey Exos 48

At lave godt udstyr er ofte kompromisets kunst, og når det kommer til letvægtsrygsække, er det ofte bærekomfort, bæreevne og funktioner, der lider.

Ikke på Osprey Exos 48.

Rygsækken rummer 48 liter, og er dermed særdeles velegnet til ture uden Telt, og vejer 1170 til 1200 gram alt efter, hvilken ryglængde man vælger. Bæresystemet er let og stabilt, og komforten er i top. Rygpanelet sørger for, at ryggen ikke bliver for varm og svedig.

Gode funktioner inkluderer strækbar frontlomme og sidelommer, aftagelige stropper til Liggeunderlag, et avanceret kompressionssystem med smalle, vægtbesparende remme og sikker parkering til vandrestavene i form af Stow-on-the-Go.

Vil du for øvrigt have en endnu lettere rygsæk, kan du tage toplåget af og i stedet lukke sækken med en såkaldt FlapJacket, der vejer mindre.

1.499 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Exos 48
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Exos 48 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 6. juli 2018
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 4390