Omtale

Osprey Talon 22

Klassiker til dagsturen


Osprey Talon 22

Talon 22 her er efterhånden en klassiker, når det kommer til tekniske rygsække til særligt dagsvandreture. Rygsækken rummer nemlig 22 liter, og så sørger en virkelig god konstruktion for, at du kan bære, hvad du end har i den, på en behagelig måde.

Rygpanelet har skum i ventilationskanaler, de brede seler har perforeringer, og så er der de detaljer og lommer, en god dagtursrygsæk skal have: topstrammere, stropper til drikkeslange, en strækbar lomme og en justerbar brystrem.

Hoftebæltet har en lille polstring og to lommer med lynlås. På ydersiden er der en foret lomme til f.eks. Solbriller eller elektronik, to strækbare lommer til flasker, en frontlomme, en holder til Vandrestave og en anden til en hjelm. Der er også en lille holder til en cykellygte, hvis du bruger rygsækken på den tohjulede. Indvendigt er der en lomme og en nøgleholder. Vægten ligger på 938 gram.

Pris 1.299 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Talon 22
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Talon 22 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. oktober 2023
Senest opdateret den 24. oktober 2023
Læst af: 616