Omtale

Patagonia Lightweight Black Hole Cinch Pack 20L


Patagonia Lightweight Black Hole Cinch Pack 20L

Her er en lille rygsæk til hverdag året rundt. Rygsækken er DWR-behandlet (Durable Water Repellent), hvilket gør overfladen vandafvisende og velegnet til de daglige cykelture i det danske, hvor man jo nok hellere må regne med en byge eller to i ny og næ. Trods den lave vægt på 479 gram er både rygpanel og skulderstropper dog lavet i åndbart mesh, så når solen titter frem, bliver man ikke for varm.

Den store hovedåbning i toppen gør det nemt og enkelt at komme til sine ting, lommen på fronten gør, du kan have småting lige ved hånden, og den indvendige lynlåslomme sørger for opbevaring af pung, nøgler og lignende.

Desuden er der små udstyrsløkker, daisy chains, på siderne af rygsækken, der er justerbar brystrem, og bærehåndtaget i toppen er forstærket.

599 kr. / www.spejdersport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Patagonia Lightweight Black Hole Cinch Pack 20L
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Patagonia Lightweight Black Hole Cinch Pack 20L ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 14. maj 2017
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5126