Omtale

Sea to Summit Aeros Down Pillow + Aeros Pillow Case


Sea to Summit Aeros Down Pillow + Aeros Pillow Case

Virker en oppustelig hovedpude som et stykke overflødigt grej i rygsækken, så er det højst sandsynligt, fordi man aldrig har prøvet at hvile hovedet på sådan en sag efter en lang dag på stierne.

Det er nemlig en fantastisk luksus, der er meget svær at undvære, når man først har fået smag for den.

Sea to Summits nye Aeros Down Pillow kombinerer de ultralette egenskaber fra deres oppustelige hovedpuder med varmen og komforten i dun.

Puden vejer blot 70 gram, er ergonomisk udformet og fylder ikke meget i rygsækken. Den multifunktionelle ventil sørger for, at puden hurtigt er pustet op: Der er en lille knap indbygget, så man nemt kan justere pudens hårdhed, og så er puden hurtig at tømme for luft, når den skal pakkes sammen.

Vil du gerne beskytte din pude mod snavs, skidt og slid, kan du købe Aeros Pillow Case; et pudebetræk, der vejer beskedne 31 gram og koster 109 kr.

449 kr. / www.seatosummit.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Aeros Down Pillow + Aeros Pillow Case
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Aeros Down Pillow + Aeros Pillow Case ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 6. januar 2020
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5499