Omtale

Sea to Summit Spark Series - SpIII Regular


Sea to Summit Spark Series - SpIII Regular

Vil du have en sovepose, der hverken fylder eller vejer meget, men holder dig varm i temperaturer ned omkring frysepunktet, så tag et kig på dunsoveposen her. Den mumieformede sovepose vejer 625 gram, har en komforttemperatur på 2° C for kvinder og -4° C for mænd og passer til en personhøjde på op til 183 centimeter. Lynlåsen sidder i venstre side.

 Soveposen er fyldt med 400 gram gåsedun, der har fået en nano-polymer-behandling. Det giver dunene en række fordele i forhold til ikke-behandlede dun: De er vandskyende og optager 30 % mindre vand, de beholder deres fylde 60 % bedre, og de tørrer 60 % hurtigere. Samtidig hæmmer de bakteriedannelse. Det samlede resultat er en sovepose, som isolerer bedre mod kulde og har en længere levetid. Pakkevolumen er på 3,7 liter.

3899 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Spark Series - SpIII Regular
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Spark Series - SpIII Regular ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 13. november 2017
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4901