Omtale

Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner


Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner

Er din sovepose lige en tand for tynd til det koldere vejr, så kan en fleecepose være en god investering. Sea to Summits fleecepose er dog i den helt ekstreme ende og kan øge temperaturen med helt op til 15 grader. Alle de ekstra varmegrader vejer 399 gram og har en lille pakkevolumen.

Et stykke grej, der kan være din redning på en koldere tur. Vi tillader os dog at tvivle på, at man opnår helt op til 15 grader ekstra i soveposen. For at kunne nå ned i mange minusgrader, er det nødvendigt med en sovepose med en meget lav komforttemperatur. Man kan ikke regne med at en +5 graders sovepose lige pludselig kan klare ned til -10 grader.

399 kr. / www.seatosummit.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 12. november 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 7190