Omtale

Sea to Summit Traverse TvIII Long

Fuld frihed


Sea to Summit Traverse TvIII Long
Sea to Summit Traverse TvIII er en sovepose, der adskiller sig fra normen ved at have det, Sea to Summit kalder Free-Flow triple-zip. Her er tale om et lynlåssystem, der giver mulighed for såvel at lukke soveposen tæt omkring sig, når temperaturerne indbyder til det, og til at åbne og give masser af luft og frihed, når det er det, man har brug for.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Traverse TvIII Long
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Traverse TvIII Long ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

I højre side har soveposen en halv lynlås, som sikrer god bevægelsesfrihed for begge arme, ekstra ventilation og mulighed for at folde den øverste tredjedel af posen ned som en form for lille sengetæppe. I venstre side finder man en tovejs-lynlås i fuld længde, som sammen med en separat lynlås ved fødderne gør det muligt at åbne posen helt og bruge den som dyne. Det kan være dejligt, hvis det er lidt lunere end de -4°C for kvinder og -10°C for mænd, som komforttemperaturen ligger på. Soveposen kan for øvrigt også lynes sammen med en anden sovepose, som har den lange lynlås placeret i højre side.

På det tekniske plan har Traverse TvIII en WaveLoft™-konstruktion med tykke lag af isolerende Thermolite®-fibre; en blanding af bløde mikrofibre og hule fibre gør isoleringen let, effektiv, blød og meget komprimerbar. Den tilspidsede, rektangulære form giver lidt mere plads og komfort end i en almindelig mumieformet pose, og den anatomisk formede fodboks giver ekstra plads til fødderne. Hætten kan justeres med snøre, og yderstoffet er vandafvisende. Soveposen er 198 cm lang.

Vægt: 1.670 gram.

Pris: 1.799 kr.

Hvor kan den købes?: Eventyrsport

Producent: Sea To Summit

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5254